Monday, August 15, 2011

smart orange

alkisahnye hari ni ade bengkel smart orange kat opis.... saye pon kna join le. mmg sblm ni saye terlibat dgn bengkel tu... tp kali ni kan saye sllu tak berapa sihat di waktu pagi akibat morning sickness. jd terase la seksanye menghadap bengkel tu.... saye cume mampu bertahan sampai pukul 10 je, lepas tu kepala sakit giler berdenyut2 mcm nk pecah..... da tak bule handle la... nasib diana ade, tak pasal2 die kna ganti tmpt saye... sian kat die... time kasih diana... =) boss pulak seakan-akan memahami yg saye tak mampu nk teruskan bengkel tu utk 4 hari, so drop je nama saye.... alhamdulillah boss paham keadaan saye.... kak wati tlg urut2 pale saye, azwa kesiankan saye tp xtau nk tolong cane... hehhee... kenapelah asalkn saye g keje je penyakit tu datang.... akhirnye da pukul 3 tu saye pon buke puasa makan nasi n makan ubat.... sakit kepala masih tak kurang... berdenyut sampaila saye balik umah..... ya Allah..... ampunkan dosa hambaMu....... cik precious yg baik hati telah masak nasi goreng yg sedap.. kali nasi goreng die ade penambahbaikan dr yg lepas sbb ade sayur... hehhehee... lepas tu die tanye udang semalam ade lg x?? hehehheee... nasib baik ade lg sekor n masih elok... hehheheee... klakar la....

harap-harap la esok dan hari seterusnya saye akan sihat......

1 comment:

  1. Saye doakan awak sentiasa sihat. tak mau sakit lagi dah. cian baby n mama baby....nnt kite mkn nasi goreng lg ye...

    ReplyDelete